© 2016-2019 by labgyogyaszatkecskemet.hu - Artiba Bt. - Az oldalon található tartalmak szerzői műnek minősülnek. Azok másolása, közlése, felhasználása a szerző írásos engedélye nélkül szigorúan tilos.

6000 Kecskemét, Szabadság tér 6.

Tel: +36-20-453-4381

  • White Facebook Icon

RÓLAM

Köszöntöm az oldalamon!

Bakos Aranka vagyok,  kozmetikus, és Aranykoszorús Pedikűrös Mester, a Mestervizsga Bizottság Elnöke. Szaktevékenységem a gyógyászati pedikűr prevenciós és rehabilitációs kezelései, a diabétesz láb pedikűrös kezelései szakorvosi háttérrel, azon kezelések kiegészítéseként, invaziv kezelések, műtét kiváltó körömszabályozás (Spange terápia) és egyéb köröm korrekció, soft lézer kezelések, lábon előforduló elváltozások kezelései.

Felnőttoktatási szaktanácsadóként, lektorként, és vizsga elnökként is igyekszem a szaktudásommal e szakmának a fejlődését szolgálni.
Legfontosabb feladatomnak tartom a pedikűrös, lábápoló szakma széles körben, nemzetközileg is történő megbecsülésének elérését, kivívását, illetve a szakmai tudás folyamatos fejlesztését. Tevékenyen szándékozom támogatni a szakmai tudás és kultúra fejlesztését, a pályaelhagyás helyett a pályamódosítás és a mobilitás elősegítését, valamint az aktív közösségi élet működtetését.​